VPS Starter

Веќе од
100,000TZS
Месечно + 25,000 Конфигурирање на провизија

4 CPU Cores
8 GB RAM
200 GB SSD
200 Mbit/s
32 TB Monthly Bandwidth
Full Root Access

VPS Pro

Веќе од
500,000TZS
Месечно + 25,000 Конфигурирање на провизија

8 CPU Cores
30 GB RAM
800 GB SSD
600 Mbit/s
32 TB Monthly Bandwidth
Full Root Access

Вклучено во сите пакети

  • Support 24/7/365